Home > Educatieve materialen > Woordplaat

Woordplaat - een online spel voor het leren lezen

Ga direct naar het menu om het spel uit te proberen.

Wat is Woordplaat?

Woordplaat is een spel voor beginnende lezers. Je speelt het spel vanuit een webbrowser.

Momenteel sluit Woordplaat aan bij kern 1 t/m 6 van de methode Veilig Leren Lezen, tweede maanversie. Probeer het maar uit.

Hoe werkt het

Je hebt een moderne webbrowser nodig, omdat het spel veel gebruik maakt van Javascript en CSS. Het spel is getest met Firefox in Internet Explorer 6 en 7. Om geluidjes te horen heb je ook Flash 8 of hoger nodig, en om instellingen te bewaren moet je cookies accepteren.

Mogelijkheden

18 februari 2007

Toekomstplannen

Help mee

Het spel is nog vrij nieuw. Ik wil nog veel functies toevoegen, en daardoor kan er nog veel veranderen aan de manier waarop afbeeldingen en lessen opgeslagen worden. Daarom accepteer ik momenteel nog geen hulp.

In de toekomst wil ik het mogelijk maken voor bezoekers om op een makkelijke manier nieuwe afbeeldingen en lessen aan te dragen.

Copyright

Copyright © 2007 Liesbeth Flobbe. Alle rechten voorbehouden. In een later stadium van de ontwikkeling van dit spel zal ik nadenken over een licentie voor dit spel. Maar het spel spelen vanaf deze website mag natuurlijk al! De afbeeldingen in het spel zijn eigendom van diverse personen; via een link bij iedere afbeelding kom je erachter wie de afbeelding gemaakt heeft.